Berobbant a mozikba a NYUGATI NYARALÁS

2022.09.21.

(Forum Hungary) Múlt hét óta látható országszerte a mozikban a Nagykarácsony alkotóinak új vígjátéka, a NYUGATI NYARALÁS.

A film rögvest elnyerte a magyar nézők szeretetét: az első hétvégén több mint 22 ezer jegy kelt el rá, amivel elsőséget szerzett a hazai produkciók idei mezőnyében, ráadásul két éve az első magyar film, ami vezetést szerzett a toplistán. S ha ez nem lenne elég bizonyíték a közönség lelkesedésére: a NYUGATI NYARALÁS nyerte el a hétvégén a CineFest Miskolc Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíját. 

-Horváth Csongor – CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál
Tiszeker Dániel és Lévai Balázs rendezők a CineFest közönségdíjával (Fotó: Horváth Csongor – CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál)


„Ha a közönség szereti a filmed – annál nincs nagyobb boldogság rendezőként. Mi Tiszeker Dániel alkotótársammal a szívvel teli történetekben hiszünk. Amikben magunkra ismerhetünk, de sokat nevethetünk is. Nagyon örülünk, hogy a Nyugati nyaralás főszereplő családját ilyen gyorsan megszerették a magyar nézők!” – kommentálta az eredményeket Lévai Balázs társrendező.A NYUGATI NYARALÁS-t több mint 80 mozi vetíti, s a következő hetekben több városban is közönségtalálkozó keretén belül kérdezhetik a vetítés után az alkotókat, szereplőket a nézők, úgymint Szentendrén, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kecskeméten, Veszprémben, Szegeden, Székesfehérváron, Sopronban, Győrben, Debrecenben és Miskolcon.

A NYUGATI NYARALÁS forgalmazója a Forum Hungary.