Fekete Ernő a legjobb

2022.06.01.

Az ÍGY VAGY TÖKÉLETES című romantikus komédiában nyújtott játékáért Fekete Ernő a legjobb férfi alakításért járó Yellow Umbrella díjat nyerte el a Balkán Panoráma Filmfesztiválon, melyet május végén rendeztek meg Izmirben. A reklámosok világában játszódó vígjáték online nézhető a FILMIO kínálatában.

A törökországi Balkán Panoráma Filmfesztiválon idén Magyarország díszvendégként vett részt és számos, a tavalyi évben bemutatott, nagy sikerű alkotással szerepelt a programban.

Az Így vagy tökéletes című rom-kom a reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes világában játszódó romantikus vígjáték, amelyben Fekete Ernő a szépírással próbálkozó, kiégett reklámszakembert alakít. A zsémbes férfi egy általa megvetett, ezoterikus sikerkönyvszerzővel keveredik romantikus kalandokba, hogy beindítsa saját írói karrierjét, ám, ahogy az lenni szokott, semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte.

 

-Szupermodern Stúdió}
Így vagy tökéletes (Fotó: Szupermodern Stúdió)

A filmért a 2021-es Magyar Mozgógép Fesztivál legjobb rendezőnek járó díját elnyerő Varsics Péter rendező korábban elmondta, olyan színészeket kerestek a címszerepekre, akiket a magyar közönség még nem látott együtt a filmvásznon, Fekete Ernő pedig szinte a kezdetektől a legesélyesebbek között volt. A budapesti Katona József Színház művésze több hazai filmprodukcióban szerepelt, illetve az ő hangján szólal meg számos népszerű külföldi sztár is magyarul. Az Így vagy tökéletes című filmben Fekete Ernő partnere Béres Márta, illetve feltűnik Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Lengyel Tamás és Hegedűs B. Géza is.

A Szupermodern Stúdió gyártásában készült Így vagy tökéletes-t a Nemzeti Filmintézet támogatásával 2019-ben forgatták, de a pandémia miatt csak 2021 nyarán mutathatták be, producere Lajos Tamás és Köves Ábel volt.

Az alkotás megtalálható a Filmio kínálatában.

Bővebben: https://nfi.hu  ///  https://www.bpff.art/en