Az éjszakám a nappalod

2015, játékfilm, HD, 102 perc

fekete komédia

HAZAI MOZIBEMUTATÓ: 2015.

Novák nem tud aludni. Amióta odaköltözött a barátnőjéhez, egy percre sem hunyta le a szemét. Nappal dolgozik, éjszakánként az utcákat járja: olyan helyekre és olyan emberek közé keveredik el, akiknek nem is álmodott a létezéséről. Bulizik, ismerkedik, élvezi a kettős életet, mindazt, amit ez az eddig ismeretlen Budapest kínál. Mire megszólal a vekker, mindig éppen sikerül visszabújnia a közös ágyba.

Az egyik éjjel összeakad egy fura társasággal, melynek tagjai mind különös, éjszakai lények, főnökük a leállíthatatlan Volf elképesztő szélhámosságokkal próbál meggazdagodni. A legújabb ötletéhez Novákot is fel akarja használni. A terv része egy bankigazgató, egy gyógyszersegély-szállítmány, egy orosz teherautó meg egy hulla. Hogy pontosan kié, az még nincs eldöntve.

Ha Novák nem hal bele ebbe a kalandba, talán meggyógyulhat tőle.

Alkotók

Dési András György, Móray Gábor Rendező
Dési András György, Móray Gábor Forgatókönyv
Csukás Sándor Operatőr
Roszik Gergely Vágó
Zagar Zene
Pater Sparrow Látványtervező
Kántor László Producer
Új Budapest Filmstúdió Gyártó
Czukor Balázs, Szamosi Zsófi, Anger Zsolt, Pálos Hanna, Scherer Péter, Vajda Milán, Kovács Krisztián, Kaszás Gergő Szereplők

Fesztivál szereplések

Porto FANTASPORTO - 2016 (versenyben)

Ha hibát, pontatlanságokat talál, kérjük, jelezze a nfi@nfi.hu email-címen, ahol az adatbázissal kapcsolatos egyéb észrevételeit is szívesen várjuk!