Együtt kezdtük

2022, játékfilm, színes, 101 perc

dráma romantikus

HAZAI MOZIBEMUTATÓ: 2022. 8. 4.

Érettségi, egy nagy buli, aztán jó időre csá mindenkinek! A 12. c tagjai közt voltak, akik jártak egymással, meg akadtak köztük jó haverok is, de tíz éven át alig találkoztak. Aztán az egyikük esküvőjének alkalmából a régi spanok, ellenségek és szerelmek (akik megvoltak, és akik nem jöttek össze) újra együtt töltenek egy hétvégét egy balatoni panzióban.

Persze semmi sem úgy sikerül, ahogy tervezték. Mert egy ilyen nagy újratalálkozás pont arra jó, hogy kitörjön pár botrány, elcsábítsanak néhány hű szerelmest, elsüssenek egy csomó jó poént, hazudjanak, őszinték legyenek, dumáljanak, igyanak, aztán kezdjék elölről az egészet.

Lehet, hogy eltelt tíz év, de a 12. c tagjai nem komolyodtak meg, és úgy tűnik, nem is terveznek ilyesmit.

 

A csodás balatoni helyszíneken játszódó nyári vígjátékot fiatalos humora, jó hangulata és menő zenéje teszi emlékezetessé.

A film már elérhető a Filmio kínálatában! Kattints a Filmio ikonra!

Alkotók

Kerékgyártó Yvonne Rendező
Maruszki Balázs, Szentgyörgyi Bálint, Boros O. István Forgatókönyv
Babos Tamás Operatőr
Duszka Péter Gábor Vágó
Felcser Máté Zene
Valcz Gábor Látványtervező
Romwalter Judit, Pék Csaba Producer
Sparks Gyártó
Jakab Balázs, Mosolygó Sára, Kövesi Zsombor, Kanyó Kata, Lelkes Botond, Koós Boglárka, Nagy Márk, Mészöly Anna, Hrisztov Toma, Mucsi Zoltán, Szabó Simon , Kerekes Éva, Pálmai Anna, Jordán Tamás Szereplők

Ha hibát, pontatlanságokat talál, kérjük, jelezze a nfi@nfi.hu email-címen, ahol az adatbázissal kapcsolatos egyéb észrevételeit is szívesen várjuk!