Till Attila

Till Attila a Török Pál utcai Képzõmûvészeti Szakközépiskola elvégzése után festõmûvésznek készült, próbálkozott a Képzõmûvészeti Fõiskola festõ szakával, a Színház- és Filmmûvészeti Fõiskola filmrendezõ szakával, míg végül intermédia szakon végzett 2001-ben a Képzõmûvészeti Fõiskolán.
Televíziós pályafutása 1994-ben a Magyar Televízió Múzsa címû kulturális mûsorával indult, késõbb több televízióban is dolgozott, olyan mûsorok fûzõdnek nevéhez, mint a 72 óra, a Propaganda, a Sziget Híradó, a Mixer, a Big Brother, a Megasztár, a Megatánc, a Sztárok a jégen és az Okosabb vagy, mint egy ötödikes.
Jelenleg a TV2 közkedvelt mûsorvezetõje. A mûsorvezetést sosem szerepként élte meg, hanem olyan feladatként, ahol önmagát adhatja. 1999-ben a Kamera Hungária Fesztiválon az Év riportere díjjal ismerték el tehetségét (a 72 óra címû mûsorért). A Propaganda Média csoport egyik alapítója, a cég elsõsorban televiziós mûsorok és egyéb mozgóképes tartalmak elõállításával foglalkozik.

A Pánik az elsõ játékfilm rendezése, illetve az elsõ forgatókönyve is.

Filmek

Pánik Rendező
Pánik Forgatókönyv
Csicska Rendező
Csicska Forgatókönyv
Tiszta szívvel Rendező
Tiszta szívvel Forgatókönyv

Ha hibát, pontatlanságokat talál, kérjük, jelezze a nfi@nfi.hu email-címen, ahol az adatbázissal kapcsolatos egyéb észrevételeit is szívesen várjuk!