A pitchelés művészete

A pitchelés művészete

Előadás

A filmkészítőknek, de bármilyen kulturális és művészeti területen dolgozó kreatív szakembernek is meg kell tudnia győzni a finanszírozókat egy-egy ötlet piacképességéről, eladhatóságáról, sikeréről. Ezt nevezik pitchingnek. A meggyőzés rövid, ám hatásos módja, amely napjainkban magas szinten művelhető, és ami a legjobb: tanulható.

Mitől leszünk hiteles előadók? Hogyan lesz tömör és élvezetes, amit mondunk, és mitől válik az ajánlatunk mások számára is vonzóvá? Sibylle Kurz előadása azzal foglalkozik, hogy hogyan tudunk meggyőző módon, hatásosan pitchelni.

 

Időpont: 2022. május 5. 10:00 – 12:00

Helyszín: Zoom  

Az előadás angol nyelvű, tolmácsolás nélkül. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://nfi.hu/ffp/a-pitcheles-muveszete

A Zoom linket az előadást megelőző napon küldjük ki a regisztrálóknak.

Kiknek ajánljuk:

  • rendezők
  • forgatókönyvírók
  • producerek
  • mozgókép szakos hallgatók

 

SIBYLLE KURZ

Kommunikációs tréner és coach. A zeneiparban és a rendezvényszervezés területén szerzett tapasztalatai mellett a német filmes és televíziós piacon is dolgozott forgalmazóként. Szociológia és pszichológia szakon szerzett diplomát, felsőfokú tanulmányokat folytatott a média- és a kommunikációtudományok területén is, emellett képzett NLP (neurolingvisztikus programozás) kommunikációs tréner. Filmstúdiókkal és könyvkiadókkal egyaránt dolgozik, szabadúszó coachként a média és a kultúra számos területén tevékenykedik. Komoly piacismerettel rendelkező kommunikációs szakemberként „a pitchelés művészete” a szakterülete, amit húsz éve oktat nemzetközi filmes kurzusokon. Kurz tagja az Európai Filmakadémiának (EFA), az Európai Nők Audiovizuális Hálózatának (EWA) és az Európai Dokumentumfilmes Hálózatnak (EDN).