Egészséges erotika

Mire jó egy intimitás-koordinátor?

Előadás

Az előadás célja, hogy bemutassa az intimitás-koordinátor szerepét, feladatait és, hogy kérdésekre inspirálja a résztvevőket. Az intimitás-koordinátor egy meglehetősen új szerep a szórakoztatóiparban, hiszen a színházban, tévében és mozivásznon egyre több a meztelenség és szexuális tartalom, ami miatt elengedhetetlen a szereplők és a stáb támogatása. Az intimitás-koordinátor feladata az egyértelmű és hatékony kapcsolattartás a produkció és az előadók között, az intim helyzetek megkoreografálása és a színészek érdekképviselete.

Időpont: 2023. május 12. 15:00 - 17:00

Helyszín: Magnet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Regisztráció: https://nfi.hu/kepzes/fast-forward-programs/regisztraciok/egeszseges-erotika-eloadas.html

 

Workshop

A résztvevők első kézből megtapasztalhatják, milyen az intimitás-koordinátorral való szoros együttműködés a beleegyezés és a személyes határok kérdésében, valamint hogy hogyan lehet szétválasztani a szakmai és a személyes teret, és hogyan lehet hatékonyan létrehozni a forgatókönyvben vagy színdarabban leírt intim pillanatot. 

Időpont: 2023. május 11. 10:00 - 16:00

Helyszín: Magnet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

A workshopra jelentkezés feltétele az aktív részvétel, megfigyelőként nem lehetséges részt venni. A workshopon maximum 20 fő vehet részt.

A workshop betelt, várólistára lehet regisztrálni. Lemondás esetén a regisztráció sorrendjében értesítjük a várólistán lévőket. 

Regisztráció: https://nfi.hu/kepzes/fast-forward-programs/regisztraciok/intimitaas-koordinator-workshop.html

Angol nyelvű előadás és workshop.

Kiknek ajánljuk:

  • rendezők
  • színészek
  • leendő intimitás-koordinátorok
  • mozgóképszakos hallgatók

 

Anna Healey

Anna Healey rendező, intimitás-koordinátor és mozgásspecialista.
Eredetileg színész-zenésznek tanult, a New International Encounter, európai színházi társulat alapító tagja, amivel 2001 óta 20 országban lépett fel, köztük Mexikóban és Japánban is. Anna 2006 óta tanít színházi rendezést és színpadi mozgást. Rendszeresen dolgozik a The Royal Central School of Speech and Drama-ban, a Mountview-ban, a Guildhall School of Music and Drama-ban és a Shakespeare's Globe-ban. Színházi rendezőként jegyez olyan darabokat, mint az  Ahogy tetszik, a Pinokkio (St Mary’s), a Tartuffe (The Albany) vagy a Roald Dahl csodálatos világa (Royal Festival Hall).
Ita O'Brien Intimacy on Set képzésén végzett intimitás-koordinátorként és többek között olyan produkciókban dolgozott, mint az Alul semmi (2023, Hulu), a Grantchester bűnei (ITV), a Forráspont (BBC), Champion (BBC), az Egy nap (Netflix) TV-sorozatok.