Egészséges erotika

Mire jó egy intimitás-koordinátor?

Előadás

Az előadás célja, hogy bemutassa az intimitás-koordinátor szerepét, feladatait és, hogy kérdésekre inspirálja a résztvevőket. Az intimitás-koordinátor egy meglehetősen új szerep a szórakoztatóiparban, hiszen a színházban, tévében és mozivásznon egyre több a meztelenség és szexuális tartalom, ami miatt elengedhetetlen a szereplők és a stáb támogatása. Az intimitás-koordinátor feladata az egyértelmű és hatékony kapcsolattartás a produkció és az előadók között, az intim helyzetek megkoreografálása és a színészek érdekérvényesítése.

Időpont: 2023. május 11.

 

Workshop

A résztvevők első kézből megtapasztalhatják, milyen az intimitás-koordinátorral való szoros együttműködés a beleegyezés és a személyes határok kérdésében, valamint hogy hogyan lehet szétválasztani a szakmai és a személyes teret, és hogyan lehet hatékonyan létrehozni a forgatókönyvben vagy színdarabban leírt intim pillanatot.

Időpont: 2023. május 12.

Angol nyelvű előadás és workshop.

Kiknek ajánljuk:

  • rendezők
  • színészek
  • leendő intimitás-koordinátorok
  • mozgóképszakos hallgatók

 

Elle McAlpine

Elle McAlpine, Ita O'Brien Intimacy on Set képzésén végzett intimitás-koordinátor több mint egy évtizedes színészi, oktatási és mozgáskoordinátori szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Yorki Egyetemen szerzett író, rendező, és színészdiplomát, és nyolc évig dolgozott színésznőként tévében, filmben és színházban.

Munkája során nagyban támaszkodik korábbi színészi és rendezői tapasztalatára, és egyaránt jól ismeri a kis és nagy produkciók munkafolyamait is. Többek között dolgozott a Wendesday, az Ez bűn című sorozatokon, valamint a Gentleman Jack 2. évadán.