Kiből lesz jó sorozatíró? (workshop)

Betekintés a sorozatkészítés világába    

Workshop: április 4–6. 10:00–17:00  
Helyszín: Magnet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

A zárt körű műhelymunkán a sorozatírás kerül a középpontba. A résztvevők megtudhatják, hogy mi történik egy írói szobában. Megtapasztalhatják, hogyan lesz íve a történetnek, hogyan fejlődnek a karakterek. A workshopra elsősorban olyanoknak a jelentkezését várjuk, akik nagyjátékfilmet már írtak, de sorozatos tapasztalatuk még nincs, de szeretnének.  

Jelentkezési feltételek:
- rövid bio (300-500 karakter)
- motiváció (kb 500 karakter)  

Jelentkezési határidő: 2022. március 27. éjfél

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció:  https://nfi.hu/hu/palyazatok/kibol-lesz-jo-sorozatiro-betekintes-a-sorozatkeszites-vilagaba

A workshopon 6-8 fő vehet részt. A jelentkezések értékelését a workshop vezetője végzi. A jelentkezőket 2022. április 1-ig értesítjük.    

ANGYALOSY ESZTER

Író és forgatókönyvíró, dramaturgként külföldi és magyar sorozatokon, kis- és nagyjátékfilmeken dolgozik. Hét évig volt a Libri Kiadó szerkesztője. 2015-ben jelent meg első regénye, a Wonderland, és ebben az évben került a magyar HBO-hoz forgatókönyv-fejlesztőként, ahol több sorozaton dolgozott a legkülönbözőbb zsánerekben. 2017-ben kezdett nemzetközi workshopokon előadásokat tartani a sorozatírásról. A TorinoFilmLab, illetve az amerikai Stowe Story Labs rendszeres előadója. 2019-től szabadúszó forgatókönyvíró, a Joyrider nevű nemzetközi sorozatfejlesztő műhely egyik alapítója.