Rivaldafény

Magyar színészek lehetőségei a nemzetközi piacon

Előadás

Európában Magyarország számít az egyik legnagyobb filmgyártónak, számos nemzetközi stúdió választja, hogy itt forgassa le készülő produkcióját. Erdely Kristina casting director előadásán megismerhetjük, hogy az Egyesült Királyságban hogyan történik a nemzetközi produkciók castingja, milyen szabályozások vannak a helyi színészek alkalmazására.

Facilitált beszélgetés

A szakmai szereplők bevonásával szervezett facilitált közös gondolkodás során felmérjük a jelenlegi helyzetet, meghatározzuk a lehetséges célokat és következő lépéseket, amelyek segíthetik a hazai színészek nemzetközi produkciókban való foglalkoztatását.

A beszélgetést Deák Dániel vezeti. A program során a Remarker csapata készít rajzos jegyzetet az elhangzottakról.

📅 2022. szeptember 20. 17:00

📍 Magnet Közösségi Ház (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Regisztráció: https://nfi.hu/kepzes/fast-forward-programs/regisztraciok/rivaldafeny.html

Kiknek ajánljuk:

  • Színészek
  • Casting directorok
  • Producerek

ELŐADÓ

Erdely Kristina

Erdely Kristina Londonban élő casting director és producer. Pályafutását színházi producerként kezdte, majd később váltott a casting és televíziós gyártás területre. 2018-ban megalapította gyártócégét, a Marilla Pictures-t. 14 é ves casting director karrierje alatt dolgozott amerikai, angol, ausztrál, kanadai és eur ó pai produkci ó kban, többek között a BAFTA nyertes Love, Death and Robots Netflix sorozatban, az NBC The Royals című sorozatában és Mundruczó Kornél Jupiter holdja című filmjében.