Aktuális televíziós pályázatok

 

Tisztelt Pályázók!

Az NFI Televíziós Pályáztatása 2022. július 4-én meghirdette a 2022. évi pályázati kiírásait, így szinopszisaikat, illetve pályázataikat ettől a naptól már kizárólag a 2022-es – az adott pályázathoz tartozó – szinopszis vagy pályázati adatlapon tudják benyújtani.

Amennyiben már megkezdték az adatlapok kitöltését kérjük, hogy az abba feltöltött adatokat a 2022-es szinopszis, illetve pályázati adatlapokba szíveskedjenek beírni.

Azon pályázók esetében, akiknek a szinopszisát pályázat beadására javasolta a Televíziós Döntőbizottság és már megkezdték a 2021-es pályázati adatlap kitöltését az adatok automatikusan átkerülnek a 2022. évi pályázati adatlapokra.

A pályázat beküldése előtt azonban kérjük mindenképpen ellenőrizzék a beírt adatok és a felcsatolt mellékletek megfelelőségét.

Pályázati Adminisztráció

 

A Nemzeti Filmintézet a televíziós pályázatain keresztül támogatja tévéfilmek és tévésorozatok, animációs filmek- és sorozatok forgatókönyveinek, filmterveinek fejlesztését és gyártás előkészítését, valamint különféle műfajú filmalkotások – animációs filmek és sorozatok, dokumentum, valamint ismeretterjesztő filmek és sorozatok, kisjátékfilmek, tévéfilmek, tévésorozatok – gyártását.

2021-től a televíziós pályázatok beadása - az új Támogatási Szabályzat értelmében - folyamatos és továbbra is a televíziós elektronikus pályázati felületen (TVPR) történik.

A pályázatok beérkezését követően, azok feldolgozása is folyamatos.

A pályázatok támogatásáról a bírálóbizottságok szakmai előzsűrizését követően a Televíziós Döntőbizottság határoz.  

Elérhetőségek:

06 20 510 6681

tvinfo@nfi.hu